Din personlige eventplanner

Vi hjælper Jer med den store firma fest, den vigtige reception eller kundetur – vi er Jeres forlængede arm til personalefesten eller det helt særlige kundearrangement på spændende locations… også i udlandet.

FIRMA EVENTS

Få skræddersyet din helt egen og særlige begivenhed for dig selv og dine kollegaer. Vi finder det helt rigtige location til formålet, og så skræddersyr vi eventet til dine specifikke ønsker med masser af nærvær, kreativitet og altid med personlig tilstedeværelse.

Kunst og foredrag

I samarbejde med flere inspirerende personligheder arrangerer Hoff Copenhagen en gang imellem ferniseringer, foredrag og kunstbarer.

DET AUTENTISKE KØBENHAVN

København bliver igen og igen udnævnt til en af de hippeste og hyggeligste hovedstæder i verden. Det er en eksklusiv og klimavenlig storby – men har du nogensinde selv oplevet det autentiske København? Eller sad du fast i turistfælderne?

Lad Bentedikte Hoff tage dig under armen og vise dig det lækre København, som hun selv ville foretrække den.

GOLF I SPANIEN

I samarbejde med Levante Golf tilbyder Hoff Copenhagen nu eksklusive golf events til Murcia i Spanien.

VIP turer, som fra start til slut har 100% fokus på god service, og som vil sikre at alle, som rejser med os får den aller bedste golf oplevelse.

Alt det, du som golfspiller forventer af den perfekte golf ferie, vil blive sørget for til mindste detalje.

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du mulighed for at deltage i nogle af vores fantastiske events. Vi udsender typisk 2 nyhedsbreve om året.