Vores værdier

Det er vigtigt for Hoff Copenhagen, at du er tilfreds og føler dig tryg. 

Værdier som nærvær, gennemsigtighed og personlig tilstedeværelse er indlejret i alt hvad vi gør. Vores mål er at levere helt enestående oplevelser, i særlige omgivelser, med dét lille ekstra, som får gæsterne til at mindes begivenheden med glæde.

Hoff Copenhagen er ikke en ekstra udgift. Med 20 års erfaring og et stort netværk i branchen har vi aftaler der både sparer dig tid og penge. Vores netværk giver os adgang til unikke locations og skjulte perler, der vil overraske dine gæster. Vi tror også på, at enhver begivenhed fortjener vores fulde opmærksomhed og dedikation, uanset størrelsen.

Lad os gøre det vi er bedst til, samtidig med at du gør det du er bedst til… en win-win, hvor Hoff Copenhagen gør det vi elsker – at skabe oplevelser for Jer!

PROFIL

Hoff Copenhagen blev grundlagt af Bentedikte Linnea Hoff i 2017.

Bentedikte kommer oprindelig fra Norge – og fra en industrifamilie i Trondheim, som igennem mange generationer har drevet alt fra brødfabrikker og konditorier, glasmagasiner og porcelænsfabrikker til restauranter, hoteller og store ejendomsselskaber.

Selvstændighed ligger i generne – så det var helt naturligt at Bentedikte gik egne veje.

Baggrunden kommer fra mange års erfaring i mediebranchen, hvor hun har eksekveret talrige events igennem årene – og arbejder i dag med et stort netværk i Danmark og Norge.

Bentediktes passion har altid ligget i at samle netværket til særlige og relevante aftener – og hjælpe andre til at udvide deres netværk.

Et udvalg af dem vi samarbejder med