Previous slide
Next slide

Amedia - Norge

“Vi er strålende fornøyd med Bentedikte og Hoff Copenhagen.

Vi brukte henne ifm. bedriftsreise til København våren 2022, og fikk kjempe god service og hjelp. Bentedikte leverte raskt med et fantastisk og unikt program. Hun deltok under hele turen, og hadde til og med lagt inn noen overraskelser underveis.

Hun yter virkelig det lille ekstra!

Tusen takk for strålende hjelp med vår bedriftstur til København!

Maria Madsen, Markedsansvarlig i Amedia Salg og Marked/OSLO.

DEN NORSKE AMBASSADØR

“I forbindelse med feiringen av min 60 års dag gjorde Bentedikte en strålende innsats med å legge til rette for en helg med aktiviteter og måltider for 40 gjester.

Bentedikte hadde mange spennende ideer og forslag, med god kjennskap til København, og hun la opp til et program som var en fin blanding av kultur, aktivitet og spesielle måltider.

Bentedikte holdt diskret kontroll gjennom hele programmet og gjennomføringen ble perfekt!”

Katja Christina Nordgaard, Den norske Ambassadør i Danmark

Previous slide
Next slide

CAPRICE SMYKKER

“I forbindelse med en lansering av Caprice smykker i København høsten 2018, gjorde Bentedikte Linnea Hoff fra Hoff Copenhagen en fantastisk jobb.

Hun planla over lang tid et event på en av byens beste restauranter Bistro Boheme. Resultatet var overveldende. Caprice fikk glede av hennes store nettverk, som medførte imponerende mange interessante gjester, nye kunder og nyttige bekjentskaper. Det ble en kveld med supergod stemning og masse gode vibrasjoner, musikk, god fingermat og drikke. Valget av location var perfekt, og alt rundt arrangementet fungerte knirkefritt.

Det ble et event jeg ser tilbake på med stor glede.”

Gunilla Sterud, CEO, Caprice decadent bohemian, Norge