Danske Bank

”Hoff Copenhagen har leveret et professionelt orkestreret event hvor man holdes i hånden fra start til slut, og hvor forventninger, budget,
gæsteliste og ressourcer har resulteret i en alletiders julefrokost”.

Linda Herwagen Westerlund, PA, Danske Bank – Security, Resilience and Controls

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

AMEDIA - Vinrejse

“Deilige Piemonte med vin og mat i verdensklasse. Ja! Det fikk vi levert av vår fantastiske event planlegger Hoff Copenhagen!

Autentiske steder og med vinguider, som var helt i verdensklasse på kunnskap, gjorde turen til en fantastisk opplevelse for oss 15 ledere på tur. Vi i Amedia SMB er super fornøyde kunder, som gjerne bruker Bentedikte igjen!”​

Knut Johannessen, Daglig Leder,
Amedia SMB Norge

 

Previous slide
Next slide

Viaplay

“Vores House party hos Viaplay Group som Hoff Copenhagen var arrangør af – var så vellykket og helt igennem professionelt.

Den måde Hoff Copenhagen og i særdeleshed Bentedikte stod for alle detaljer gjorde,
at vi fik en smuk og fantastisk fest, som folk kan huske.

Vi ved med sikkerhed at Hoff Copenhagen igen skal stå for vores fester i fremtiden og har min varmeste anbefaling.”

Line Kaltoft, Receptions Coordinator, Receptionist DK & Events DK

Selected Group

“Hoff Copenhagen har hjulpet os i Selected Group med afholdelse af flere events.

Vi ved at Bentedikte altid har styr på alle detaljer til punkt og prikke, og det er især niveauet af kvalitet og service der gør at vi sætter pris på Hoff Copenhagen som partner på events.”​

Louise Bech Salmon, CMO i Selected Group

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Viaplay

“Nordic Entertainment Group har afholdt fredagsbar for 200 af vores kunder og samarbejdspartnere på Tramonto i samarbejde med Hoff Copenhagen.

Samarbejdet var præget af en stærk projektledelse og vi havde et trygt og tillidsfuldt samarbejde med Bentedikte i hele processen.

Eventen blev leveret over al forventning.”

Louise Girich, Project & Eventmanager, Denmark

Salesforce

”Jeg giver hermed min bedste anbefaling til Hoff Copenhagen.

I forbindelse med skræddersyede events, som fredagsbar, sommerfest og en konference med festmiddag, sørger Bentedikte altid for at skabe de perfekte rammer, lækker gastronomi samt herlige oplevelser for samtlige medarbejdere i Salesforce Danmark – endnu engang tusind tak.”

Pernille lfanger, Executive Assistant, Salesforce Danmark

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Shamballa jewels

“Hos SHAMBALLA JEWELS går vi passioneret op i vores produkter, at skabe drømme og oplevelser i verdensklasse. Vi sætter stor pris på at omgive os med ligesindede mennesker, der sætter en ære i det de gør og kan.

Bentedikte Hoff fra Hoff Copenhagen er ingen undtagelse, og vi kan være sikre på at hun passioneret og energisk går til opgaven, når vi samarbejder med hende om vores events.
Hun har en stræk evne til at finde samarbejdspartnere der matcher os, samt at skabe en fuldendt oplevelse for vores kunder.

Både dem der kender os, og dem hun hjælper os til at blive introduceret til.”

Mads Brøndby Tiedt, Sales Director
, Shamballa Jewels

Københavns universitet

“Københavns universitet har haft den store fornøjelse at samarbejde med Hoff Copenhagen i forbindelse af events til vores internationale ansatte.

Bentedikte har gang på gang formået at komme med anderledes og spændene events som har taget alle vores ansatte med storm, f.eks. kan nævnes omvisning og introduktion til Copenhagen Design house, med en efterfølgende piano koncert. Det er et event der stadig tales om.

Hoff Copenhagen fremstår altid meget professionelle og samtidig fornemmer man en personlig interesse fra Bentediktes side som gør at man som kunde føler sig tryg og rolig i at overlade ansvaret for event til hende.

Vi vil glæde os til fremover at benytte Hoff Copenhagen.”

Stine Kloppenborg, Kontorfunktionær, Københavns Universitet

Previous slide
Next slide