LUNDA - a visual storyteller

“I forbindelse med lanceringen af min udstilling SEE-SOUL-SOUND indgik jeg samarbejde med Bentedikte/Hoff Copenhagen som min kurator og Bentedikte levede på alle måder op til mine forventninger og lidt mere end det.

For ud over at arrangerer en fantastisk fernisering med sponsorer som bl.a. Piper Heidsieck Champagne, arrangerede Bentedikte en smuk aften, der viser at hun har forståelse for den følsomme kunstverden, og som på alle måde blev en dejlig oplevelse for mine gæster og gav mig roen til at kunne koncentrerer mig om, ja netop mine gæster.

Desuden leverede Hoff Copenhagen en bred liste af spændende og kunstinteresserede gæster.

Så mit samarbejde med Bentedikte, var på alle måder en stor succes, og det være sig både det personlige og det økonomiske plan.

Så jeg vil uden tøven, arrangerer Bentedikte og Hoff Copenhagen, til mine fremtidige ferniseringer, og kan kun varmt anbefale samarbejdet med Hoff Copenhagen, til andre i samme branche som jeg.”

Lisbeth Lunda, billedkunstner

Previous slide
Next slide

Katerina Pitzner

“I forbindelse med udgivelsen af min bog, Sjælens Begær, afviklede Hoff Copenhagen et ualmindelig smukt arrangement. Efter en indledende samtale havde Bentedikte fuldt ud forstået, hvad der skulle til for at denne aften skulle blive særlig.

Og mere til…

I de skønneste lokaler, omgivet af smukke blomster, vin og klassisk musik, kunne både jeg og gæsterne nyde en aften sammen, hvor vi ikke kunne undgå at føle os forkælede. Bentedikte har fantastisk sans for detaljen og hæver barren for, hvordan sådanne arrangementer kan holdes. Tusind tak for at skabe nogle rammer, som jeg kunne føle mig stolt af, at have gæster i.”

Katerina Pitzner, Forfatter og Diamanthandler