”Vi har igennem flere år haft et fantastisk samarbejde med Bentedikte.

Hun har altid været en yderst professionel partner, ved afvikling af diverse events og arrangementer, store som små.  Hendes øje for detaljer og service har altid været med til at vi har kunnet levere 100% Vi ser frem til et fortsat fantastisk samarbejde og kan kun anbefale Bentedikte og Hoff Copenhagen!”

Nele Borring, CEO, Blond APS

“Når jeg har fotograferet til events og arrangementer, som har haft Hoff Copenhagen som arrangør, har jeg, fra jeg træder ind ad døren, fået denne her fantastiske fornemmelse af at, her er noget, der er klar til gæsterne, når dørene åbnes. En rolighed og en perfektion, der byder en velkommen.

Mange flotte brands og organisationer vil være i trygge hænder hvis Hoff Copenhagen står for deres næste store event. – Og som fotograf ser jeg det meste…”

Peter Bondo Gravesen, fotograf, Gravesen Graphics

Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til Bentedikte (Hoff Copenhagen). Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde for og sammen med Bentedikte nogle gange, og jeg må sige, at hun er yderst professionel og punktlig.

Hun har overskud og er servicemindet, hun sørger for at få en til at føle sig tilpas og hun løfter opgaven til fuld tilfredsstillelse. Hun er visionær og jeg ser meget frem til at kunne arbejde sammen med hende igen.

Thomas Holmen, Trommeslager, Infernal, Legacy m.m.