Events

Hoff Copenhagen arrangerer små og store events, firmature, foredrag, ferniseringer, receptioner og andre nærværende arrangementer.

Med baggrund i udførte opgaver for virksomheder og private igennem de sidste 20 år, skræddersyr vi arrangementer til dine specifikke ønsker for en helt speciel oplevelse.

Hoff Copenhagen sørger for oplevelser i unikke omgivelser, med et lille ekstra, som gæsterne vil huske tilbage på med glæde
… og dette kan vi også arrangere for Jer i udlandet.

Vi udfordrer det trivielle udbud og lægger vægt på ’den gode historie’, personlig tilstedeværelse og engagement ned til mindste detalje. Og en vigtig detalje er at sige, at Hoff Copenhagen finder sit fee i det eksisterende budget pga. gode samarbejdsaftaler.

Hos Hoff Copenhagen får I meget mere ud af Jeres eventbudget uden at det skal koste Jer ekstra.

HOFF COPENHAGEN
Telefon: +45 21291313 eller Email: info@hoffcph.com

PROFIL

HOFF COPENHAGEN blev grundlagt af Bentedikte Linnea Hoff i 2017.
Bentedikte kommer oprindelig fra Norge – og fra en industrifamilie i Trondheim, som igennem mange generationer har drevet alt fra brødfabrikker og konditorier, glasmagasiner og porcelænsfabrikker til restauranter, hoteller og store ejendomsselskaber.

Selvstændighed ligger i generne – så det var helt naturligt at Bentedikte gik egne veje da hun fyldte 40 år.
Baggrunden for HOFF COPENHAGEN kommer fra mange års erfaring i mediebranchen, hvor hun har eksekveret talrige events igennem årene – og arbejder i dag med et stort netværk i Danmark og Norge.

Bentediktes passion har altid ligget i at samle netværket til eksklusive og relevante aftener – og hjælpe andre til at udvide deres netværk