Oplev Oslo på årets netværkstur 2024

Det er med stor glæde, at vi kan invitere dig og din virksomhed på Årets Netværkstur til Oslo.

Turen lægges ud til maks. 30 personer (først til mølle). Vi ser frem til at tilbringe inspirerende dage sammen i smukke omgivelser i Norges hovedstad.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Dette får du med i prisen

Virksomhedsbesøg - Reitan Retail

Vi besøger Reitan Retail der en af de mest succesfulde familievirksomheder i Norge, som i dag drives af Ole Robert Reitan. Her får vi en introduktion og godt indblik i deres kultur, deres værdier og deres succesfaktorer.

Succesen, som REMA 1000 har i Danmark, kan til en vis grad tilskrives både kulturelle og økonomiske forskelle, men først og fremmest den stærke kultur Reitan Retail har – hvor kunden er deres øverste chef.

I vil møde nøglepersoner på direktør niveau fra Reitan Retail (REMA 1000).

Previous slide
Next slide

Fremtidens ledere - Egil nybakk

Egil er en norsk nordmand fra Norge, der har taget springet over fjorden og har boet i Danmark siden 26. juni 1992. Han er uddannet civilingeniør, men har hele sin karriere udelukkende arbejdet indenfor ledelse. Med en særlig forkærlighed for projektledelse har han stået i spidsen for nogle af de største megaprojekter både i Danmark og internationalt. Han besidder lige nu en stilling som Vice President i et af Norges førende selskaber inden for olie- og gasudbygning.

Men Egil stopper ikke der. Han er executive coach, bestyrelsesmedlem og i fuld gang med at skrive “The Emergent Leader” – en bog, der lover at give os et indblik i fremtidens ledere.

Vi ser frem til en eftermiddag fyldt med indsigtsfulde betragtninger om lederskabets udfordringer og løsninger. Samtidig vil Egil kaste lys over kulturelle ligheder og forskelle mellem Norge og Danmark samt forklare, hvordan disse kan være med til at forme forretningsmuligheder. Forbered jer på en spændende rejse gennem ledelseskunstens verden, leveret med norsk charme og dansk lune.

Priser

Kom med på denne fantastiske netværkstur. Vælg om du vil bo alene eller dele værelse med en ledsager.

Når du har tilmeldt dig via formularen, modtager du en faktura. Din tilmelding er først gældende når fakturaen er betalt.

Tilmelding