Kunst Bar

Jeg er stolt af at samarbejde med enkelte fantastisk dygtige billedkunstnere – og for dem arrangerer Hoff Copenhagen en gang imellem en kunstbar.

Dette vil typisk være en torsdag eller fredag eftermiddag, hvor Hoff Copenhagen inviterer indenfor
i spændende locations til at nyde kunst, let forplejning og det gode netværk.

Følg Hoff Copenhagen og få invitationer til disse events.

Er du selv kunstner, og ønsker at vi skal arrangere en fernisering, kunstbar eller en åbningsreception? Så kommer jeg gerne ud til en uforpligtende snak om hvordan vi kan skabe en dejlig oplevelse – ikke kun for dit eget netværk – men også for Hoff Copenhagens spændende netværk.​

Brug os som kurator for en aften.

LISBETH LUNDA:

I forbindelse med lanceringen af min udstilling SEE-SOUL-SOUND indgik jeg samarbejde med Bentedikte/Hoff Copenhagen som min kurator og Bentedikte levede på alle måder op til mine forventninger og lidt mere end det.

For ud over at arrangerer en fantastisk fernisering med sponsorer som bl.a. Piper Heidsieck Champagne, arrangerede Bentedikte en smuk aften, der viser at hun har forståelse for den følsomme kunstverden, og som på alle måde blev en dejlig oplevelse for mine gæster og gav mig roen til at kunne koncentrerer mig om, ja netop mine gæster.

Desuden leverede Hoff Copenhagen en bred liste af spændende og kunstinteresserede gæster.

Så mit samarbejde med Bentedikte, var på alle måder en stor succes, og det være sig både det personlige og det økonomiske plan.

Så jeg vil uden tøven, arrangerer Bentedikte og Hoff Copenhagen, til mine fremtidige ferniseringer, og kan kun varmt anbefale samarbejdet med Hoff Copenhagen, til andre i samme branche som jeg.

Lisbeth Lunda, billedkunstner og storyteller