fre. 05. aug.

|

Hillerød

Sommerfernisering med KATJA YOON

"Jeg lytter altid til høj musik, når jeg maler, hvilket giver mig inspiration og energi til at skabe et nyt værk - min kunst udtrykker et meningsfuldt møde et sted mellem impuls og bevidsthed".

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Sommerfernisering med KATJA YOON

Tid & sted

05. aug. 18.00 – 20.30

Hillerød, Rendelæggerbakken 2, 3400 Hillerød, Danmark

Om begivenheden

Gå ikke glip af denne sensommeraften i de smukke omgivelser i Frederiksborg Slotshave.

Hoff Copenhagen er stolt af, at kunne præsentere billedkunstneren Katja Yoon og hendes nye værker, som skal udstilles hos Café Havehuset i Frederiksborg Slotshave.

Kunsten udstilles både udenfor og indenfor i de naturskønne omgivelser - en oplevelse værd at få med sig.

Dette helt særlige event vil starte kl. 18:00 til velkomst Champagne fra et af verdens ældste Champagnehuse Piper-Heidsiech - som er slotshaven værdig med sin facinerende historie om bla. Marie Antoinette, som deres første ambassadør, tilbage i 1785. 

Under velkomst Champagnen vil Katja Yoon kort præsentere sin udstilling - og denne aften vil der være særligt attraktive ferniseringspriser - udover alles mulighed for at nyde kunsten i sit helt rette element... nemlig hos Café Havehuset. 

Hoff Copenhagen præsenterer også smukke toner fra Jens Lundtorp Olsen på sin akustiske guitar, som vil blende godt ind i denne kunstneriske aftenstemning i slotshaven. 

Katja Yoons inspiration er hentet fra den natur, der omringer hende, og hendes kunstværker er udtryk for tanker, stemninger og atmosfære. Den kunstneriske skabelse er også meget unik for Katja…

”Jeg elsker at bruge kontrastfyldte og kraftfulde farver med dramatiske linjer. Jeg kan godt lide at lege med den menneskelige ubevidsthed ved at få billeder til at dukke op og gemme budskaber og billeder i maleriernes lag.

Når jeg forbereder et nyt værk, påfører jeg lag af hvide og bløde toner på baggrunden. Forholdet mellem den bløde harmoniske baggrund og den mere dramatiske og kraftfulde forgrund gør mit kunstværk unikt og giver den perfekte balance mellem energi og fred. Min kunst er min kærlighed – min kærlighed er min kunst". 

Kærlighed beskriver også den følelse Mette Schou har til Café Havehuset...

Mette elsker nemlig denne branche - og har i al tid haft et stort ønske om at drive lige præcis denne café...

Der skulle gå nogle år før det lykkedes at overtage denne smukke perle...

Hun søgte nemlig om overtagelse i 2013 - men da hun ikke fik caféen - sørgede hun for at blive ansat... 

Og dét skulle vise sig at være et smart træk, for da muligheden igen bød sig - kunne Mettes arbejdsgivere ikke andet end at anbefale, på det stærkeste, at hun fik lov til at overtage denne forpagtning i 2017 - til alles glæde.

Lige som Katja Yoon er Mette Schou drevet af stærk passion for sit arbejde - og her vil jeg gerne tilslutte mig!

Vi kæmper, selv i de hårdeste tider, og fælles for Katja Yoon, Café Havehuset og Hoff Copenhagen er kærligheden til vores arbejde og det at kunne glæde så mange mennesker dagligt. 

Denne aften vil Caféen holde åben - og der laves en hel særlig lækker anretning med 2 glas vin eller limonade til kr. 195,-  

Arrangementet er et lukket event, som kræver tilmelding, da der er begrænsede antal pladser.

Vi håber at se så mange som mulig til denne unikke sommerfernisering - og husk tilmelding.

Del denne begivenhed